r
Nosalty Logó

Sajttal-brokkolival töltött karaj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajttal-brokkolival töltött karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2299 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 9195 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 292 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98.5 g

Zsír

  • Összesen
    168.1 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    499 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3921.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    841 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    159 mg
  • Foszfor
    1215 mg
  • Nátrium
    1556 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    359.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    408 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    46 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    118 micro
  • K vitamin:
    94 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    226 micro
  • Kolin:
    372 mg
  • Retinol - A vitamin:
    382 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    306 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1376 micro
Összesen 2299 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    394.1 g

Zsír

  • Összesen
    672.6 g
  • Telített zsírsav
    162 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    310 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    193 g
  • Koleszterin
    1998 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15686.9 g
  • Cink
    37 mg
  • Szelén
    522 mg
  • Kálcium
    3365 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    635 mg
  • Foszfor
    4859 mg
  • Nátrium
    6223 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    390.5 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    1436.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1633 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    182 mg
  • C vitamin:
    273 mg
  • D vitamin:
    471 micro
  • K vitamin:
    376 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    91 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    904 micro
  • Kolin:
    1489 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1528 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1226 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5502 micro
Összesen 9195 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    498 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    198 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    175 micro
Összesen 292 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sertékarajt szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk. Lehetőleg nagy, nyitott szeleteket vágjuk.
  2. A hússzeleteket besózzuk.
  3. A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben pár percig főzzük.
  4. A sajtot lereszeljük.
  5. A hússzeleteket meghintjük borssal, majd minden szeletre teszünk egy rózsa brokkolit, és annyi reszelt sajtot, hogy össze tudjuk hajtani.
  6. Elkészítjük a panírt. A tojásokat elkeverjük a tejföllel, kicsi sóval.
  7. Előbb lisztbe, majd a tejfölös tojásba, ésvégül morzsába forgatjuk a megtöltött húsokat.
  8. Óvatosan bánjunk vele, és kétszer tegyük a tojásba.
  9. Az olajat megforrósítjuk, és pirosra sütjük. Vigyázzunk, hogy ne sűljön gyorsan, mert a közepe akkor nem sül át.
  10. Forrón kétfelé vágva, tetszés szerinti körettel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 24327
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 19.

Ajánló

Ebédre vagy vacsorára, akár ünnepi alkalmakra is.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Lányom a napközi menzáján sokszor kapott ebédre mirelit sajtos-brokkolis pipiropogóst. Neki találtam ki ezt a receptet, mikor a kertünkben szép brokkolik nőttek. Azóta a család egyik kedvence. Többet szoktam előre betölteni, és lefagyasztom. Így, ha szükséges, csak gyorsan sütni kell.

Hozzászólások (2)

Törölt felhasználó

Csirkemell volt itthon, isteni lett!! (a bundáját nem így készítettem) köszi az ötletet

rőtike

Szia, nagyon jól hangzik a recept, el is mentettem. Fagyasztáshoz bepanírozod ?ket, vagy anélkül hagyod és majd sütés el?tt panírozod? Köszi, Kinga

Törölt felhasználó

Szia Kinga! Beszoktam panírozni és tálcára rakom, hogy ne érjenek össze. Ha kifagyott, mehet a zacsiba. Üdv Marika

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek