r
Nosalty Logó

Sajtos-kolbászos karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Thisandthat
Sajtos-kolbászos karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 60% Zsír
Összesen 1717 kcal
  • 13% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 60% Zsír
Összesen 10304 kcal
  • 13% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 60% Zsír
Összesen 557 kcal
  • 13% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 60% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37 g

Zsír

  • Összesen
    176 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1628.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    331 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    360 mg
  • Nátrium
    873 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    58 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1717 kcal
  • 13% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 60% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    222 g

Zsír

  • Összesen
    1056.3 g
  • Telített zsírsav
    206 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    453 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    322 g
  • Koleszterin
    689 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9770.8 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    1985 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    192 mg
  • Foszfor
    2160 mg
  • Nátrium
    5237 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    487.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    955 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    351 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    168 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    333 mg
  • Retinol - A vitamin:
    949 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 10304 kcal
  • 13% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 60% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    57.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    528.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    283 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 557 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szeletekre vágjuk, majd borsos-fokhagymás olajban egy hétig pácoljuk.
  2. A pácból kivéve szeletelt kolbászt és reszelt sajtot teszünk a szeletekre.
  3. Fólia alatt addig sütjük, amíg a hús meg nem puhul, majd leöntjük alóla a húsból és kolbászból kisült levet.
  4. Ezután addig sütjük tovább fólia nélkül, amíg a sajt meg nem pirul a tetején.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 144
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5225
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 23.

Ajánló

Sót nem tettem rá egyáltalán, mert a kolbász eléggé fűszeres volt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos-kolbászos karaj
Thisandthat 161 recept

Egyik vasárnap valamilyen új, különleges, de könnyen és gyorsan elkészíthető receptet kerestem, végül Ember állt elő ezzel az ötlettel, én pedig elkészítettem. Megérte :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek