r
Nosalty Logó

Sajtos husi 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
pamelie
Sajtos husi 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1355 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 5416 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.7 g

Zsír

  • Összesen
    98.9 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    363 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2861 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    913 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    1187 mg
  • Nátrium
    541 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    394.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    478 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    266 mg
  • Retinol - A vitamin:
    469 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 1355 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    406.7 g

Zsír

  • Összesen
    395.6 g
  • Telített zsírsav
    148 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    1450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11444 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    368 mg
  • Kálcium
    3650 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    485 mg
  • Foszfor
    4746 mg
  • Nátrium
    2164 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.3 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    1577.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1912 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    100 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    1065 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1875 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    397 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 5416 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    439.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket felszeleteljük, sóval, borssal, mustárral ízesítjük és egy fél óráig állni hagyjuk.
  2. Minimális forró olajban mindkét oldalát megpirítjuk.
  3. A sajtokat lereszeljük, beleforgatjuk a melleket.
  4. A tejszínt és a tejfölt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a húsból kifolyt pecsenyelevet és a kihűlt olajat.
  5. Egy tálba öntünk egy kicsit a tejszínes keverékből, leteszünk egy réteg húst, rászórjuk a maradék sajt felét, majd rétegezzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
  6. A tetejére baconcsíkokat helyezünk, előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 66
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6746
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 09.

Ajánló

Köretként juhtúrós-baconos töltött gomba és zöldséges rizs készült hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
pamelie 59 recept

A pizzázás után maradt sajtokat szerettem volna felhasználni, és mivel csirkemellből is maradt egy jó adag, adta magát az ötlet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...