Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rumos tiramisu mandulával

Rumos tiramisu mandulával
Rumos tiramisu mandulával
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kedvelt olasz desszertem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzünk egy adag kávét.
  2. A tojást szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral, fahéjjal, vaníliás cukorral habosra keverjük, öntünk bele rumot, majd hozzákeverjük a mascarponét.
  3. A fehérjét felverjük, hozzákeverjük a masszához. A kávéba is öntünk rumot.
  4. Egy tálba lerakjuk a piskótákat, meglocsoljuk a rumos kávéval, majd ráöntjük a krémet, s megszórjuk a kakaóporral, s mandulával.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 154
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

alkalom: születésnap, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
konyha: olasz
fogás: desszert

egyéb elnevezések

tiramisu rummal, részeges tiramisu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

520
babapiskóta 10 dkg
mascarpone 10 dkg
tojás 1 db
cukor 1 csapott ek
rum 30 ml
kávé 1 dl
vaníliás cukor 0.5 csomag
fahéj 1 késhegynyi
cukrozatlan kakaópor 1 csapott ek
mandulapehely 1 ek