Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rózsás semifreddo

Rózsás semifreddo
Rózsás semifreddo
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rózsás ételeket készítettem a blogomhoz, ez a gyorsan elkészülő fagylalt féle lett a desszert.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az egész tojást és a két sárgáját kikeverjük a cukorral és a vaníliarúd kikapart magjaival. Gőz fölött habosra, krémesre keverjük, majd hűlni hagyjuk.
  2. A tejszínt felverjük, félúton hozzáadva a porcukrot és a rózsavizet.
  3. Hozzákeverjük a tojásos masszát.
  4. Szilikonformába vagy folpakkal kibélelt őzgerinc formába töltjük. 1-1 teáskanál rózsalekvárt cseppentünk bele.
  5. Éjszakára hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 689
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kama Suflé

Mióta szakács: 2009.10.12.
56 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
alkalom: születésnap, Anyák napja, buli receptek, Valentin-nap
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: parfé
hasonló kategóriák: házi fagyi, sorbet, fagyitorta, gyümölcsfagyi, karamellfagyi, vaníliafagyi, fagyikehely

egyéb elnevezések

fagyi, tejszínes házi fagyi, rózsás tejszínes parfé

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

266
tojás 1 db
tojássárgája 2 db
vanília 0.5 db
habtejszín 200 ml
cukor 3 ek
1 csipet
rózsavíz 1 ek
rózsalekvár 4 teáskanál
porcukor 3 ek