Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringos burgonya ahogy Glaser készíti

Rozmaringos burgonya ahogy Glaser készíti
Rozmaringos burgonya ahogy Glaser készíti
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű és finom köret.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, kb. 0,5 cm vastagságú szeletekre vágjuk. Szárazra itatjuk, majd elkavarjuk az olajjal és a morzsolt rozmaringgal.
  2. A burgonya szeleteket elrendezzük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Megszórjuk sóval és frissen őrölt borssal.
  3. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, kb. 25 percig sütjük, majd megszórjuk az apróra vágott friss rozmaringgal, és további 5 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 200 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 488
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1909 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krumpliköret, burgonyaköret, fűszeres burgonya

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

235
burgonya 4 közepes db
rozmaring 2 ek
olívaolaj 3 ek
1 ek
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 2 szál