Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ropogós dinnyeleves

Ropogós dinnyeleves
Ropogós dinnyeleves
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Több próba után kiderült, hogy a chia mag hideg folyadékban is kocsonyásodik. Most éppen dinnye ehetnékem volt, és egy kis energia is jól jött volna. A chiától lesz jó sűrű a leves, nem kell főzni, és a rövidre sikerült pihenést is kipótolja a hadseregnyi kis mag.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Ízesíthetjük mentalevéllel.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A dinnyét turmixoljuk le, és szitán passzírozzuk át.
  2. Keverjük hozzá a magokat. Hagyjuk állni pár percet, majd ismét keverjük meg. Ezt addig ismételjük, amíg a dinnyelé jól besűrűsödik.
  3. Lefóliázva tegyük a hűtőbe, hogy jó hideg legyen.
  4. Sárgadinnye golyókat ajánlok "levesbetétnek".
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 153
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
721 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
fogyókúra: paleolit fogyókúra

egyéb elnevezések

dinnyeleves chia maggal, dinnyeleves főzés nélkül, dinnyeleves hidegen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

239
görögdinnye 75 dkg
chiamag 5 ek