r
Nosalty Logó

Ribizlidzsemes joghurttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Helga1
Ribizlidzsemes joghurttorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Tészta

Joghurtkrém

Díszítés

Összesen 391 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Tészta

Joghurtkrém

Díszítés

Összesen 3129 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Tészta

Joghurtkrém

Díszítés

Összesen 205 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    337.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.2 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 391 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.6 g

Zsír

  • Összesen
    83.5 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    789 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2702.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    757 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    984 mg
  • Nátrium
    732 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    505.9 g
  • Cukor
    362 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    671.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    445 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    169 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    667 mg
  • Retinol - A vitamin:
    445 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    997 micro
Összesen 3129 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    176.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 205 Kcal

Hozzávalók

Tészta

Joghurtkrém

Díszítés

Elkészítés

Tészta

  1. A tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral, sóval, citromhéjjal krémesre keverjük. A lisztet összekeverjük a pudingporral és a sütőporral, rászitáljuk, és beleforgatjuk a masszába.
  2. A tortaformánk aljára sütőpapírt teszünk, és ráöntjük a tésztát. Hat darab piskótatallért a csokis felével lefelé körben ráhelyezünk a masszára. Megsütjük, kihűtjük. Visszahelyezzük a tortagyűrűt.

Joghurtkrém

  1. A hulalát kemény habbá verjük. (Keveset félreteszünk a díszítéshez.)
  2. A joghurtot a porcukorral, vaníliás cukorral összekeverjük.
  3. A zselatint előírás szerint beáztatjuk, kinyomkodjuk, és a citrom levével felmelegítjük. Apránként hozzákeverjük a joghurthoz. Végül óvatosan belekeverjük a habot.
  4. A massza felébe dzsemet keverünk. Felváltva adagoljuk a krémet, végül elsimítjuk. Néhány órára a hűtőbe helyezzük.

Díszítés

  1. Tetejét tejszínhabbal és félbevágott piskótatallérral díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2049
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 25.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Bármilyen más dzsemmel vagy frissen passzírozott gyümölccsel is elkészíthető.

Hozzávalók

Tészta

Joghurtkrém

Díszítés

Címlapról ajánljuk

További cikkek