r
Nosalty Logó

Málnás-joghurtos torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Málnás-joghurtos torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 923 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 3685 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 195 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.2 g

Zsír

  • Összesen
    49.5 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    409 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1459.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    372 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    559 mg
  • Nátrium
    454 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    467 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    247 mg
  • Retinol - A vitamin:
    459 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    86 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    487 micro
Összesen 923 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105 g

Zsír

  • Összesen
    198 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1635 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5837.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    1488 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    2236 mg
  • Nátrium
    1815 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    359.8 g
  • Cukor
    208 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    846.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1867 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    353 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    986 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1835 micro
  • α-karotin
    56 micro
  • β-karotin
    342 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1948 micro
Összesen 3685 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    309.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 195 Kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A piskótához

  1. A 6 tojásból piskótát sütünk.
  2. A gyümölcsjoghurthoz hozzákeverjük a zselatint (hidegen), és belekeverjük a málnát, pár szemet meghagyunk díszítésnek. (Így kicsit összetörik benne a gyümölcs, ha valaki egészben szereti, akkor csak a krémmel megkent tésztára szórja rá a szemeket)
  3. A tejszínből kézi mixerrel habot készítünk.
  4. Az egészet összekeverjük, és a szétvágott tortalapba kenjük úgy, hogy a tetejére és az oldalára is jusson a joghurtos habból.
  5. A babapiskótát éppen hogy beleforgatjuk pici tejbe, és a torta oldalán körbe rakjuk. A tetejét kidíszitjük.
  6. Hűtőben másnapig pihentetjük, így szépen szeletelhető lesz.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7985
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 07.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Lányom 20. születésnapjára készült ez a finom torta:)

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Nagyon egyszer? kis torta és mégis nagyon finom lehet! Köszönöm, hogy megosztottad Velem/Velünk!

Törölt felhasználó

 Tényleg nagyon finom volt :) és szívesen.

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.