Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répatorta GastroBrix konyhájából

Répatorta GastroBrix konyhájából
Répatorta GastroBrix konyhájából
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsvétkor kihagyhatatlan, gyerekek is falták! Kérek még ízű :)

hozzávalók / 8 adag

Torta

Máz

ajánlat

Díszíthetjük marcipán figurákkal, színes csokidrazséval.

Szólj hozzá!

elkészítés

Torta

  1. A vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporos szódabikarbónás lisztet és a tojást.
  2. Reszeljük bele a csokoládét, a citrom és a narancs héját. Egy kis citromlevet is adhatunk hozzá.
  3. A lereszelt répát adjuk hozzá a masszához, keverjük simára.
  4. Vajazzunk ki egy 24 cm-es tortaformát, majd öntsük bele a keveréket.
  5. 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük.

Máz

  1. Miután kihűlt, elkészítjük a fehér mázat: a krémsajtot összekeverjük a porcukorral. Ha homogénné vált a keverék, fedjük be a tortánk tetejét, és tegyük hűtőbe tálalásig.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 24 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 954
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

GastroBrix

Mióta szakács: 2014.04.28.
13 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
alkalom: születésnap, húsvét
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

répatorta, répatorta krémsajt mázzal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

465
vaj 100 g
finomliszt 175 g
sárgarépa 5 közepes db
barna cukor 200 g
tojás 1 db
vaníliás cukor 1 csomag
narancshéj 1 narancsból nyert
citromhéj 1 citromból nyert
sütőpor 1 teáskanál
szódabikarbóna 1 késhegynyi
étcsokoládé 100 g
porcukor 125 g
krémsajt 125 g