Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rebarbarás gyümölcskehely

Rebarbarás gyümölcskehely
Rebarbarás gyümölcskehely
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Behűtve ideális kánikuladesszert. Édesszájúak cukrot, juharszirupot vagy édesítőszert is tehetnek bele.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Idénygyümölcsökkel is készíthetjük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rebarbarát megmossuk, feldaraboljuk, és két evőkanál vízzel feltesszük főni.
  2. A citrom levét kifacsarjuk.
  3. Az almákat meghámozzuk, citromlével meglocsoljuk, és a rebarbarához adjuk.
  4. Puhára főzzük, majd hagyjuk hűlni.
  5. Az epret kicsumázzuk, negyedeljük, a langyos almás rebarbarába keverjük.
  6. Az áfonyát is hozzáadjuk.
  7. 6 desszertes tálkába kanalazzuk, és a kihűlt desszertet hűtőben tároljuk.
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 502
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gyümölcspohár, epres rebarbarapüré

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

83
rebarbara 400 g
alma 600 g
citromlé 1 citromból nyert
eper 200 g
áfonya 150 g