Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott csirkés-rukkolás szendvics

Rántott csirkés-rukkolás szendvics
Rántott csirkés-rukkolás szendvics
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fel kellett használnom a maradék rántott csirkecombot, de valami könnyű salátás ételt szerettem volna, ami laktat.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyérszeleteket pirítóssá varázsoljuk, hogy minél ropogósabb legyen a szendvics.
  2. 4 szelet kenyeret megkenünk a krémsajttal, a felkarikázott paprikából pár szeletet ráfektetünk, majd rátesszük az edami sajtot, meg egy kevés ruccolát is.
  3. A combról lefaragjuk a húst, eloszlatjuk a salátán, majd ízlés szerint meglocsoljuk majonézzel.
  4. Fektessük rá az üres kenyérszeleteket a félkész szendvicsre, és fogyasszuk el. :)
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 495
elküldve: 0
receptkönyvben: 96
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Somogyi Kinga

Mióta szakács: 2010.01.24.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

rántott csirkecomb szendvicsbe, majonézes-csirkés szendvics rukkolával

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

309
toast kenyér 8 szelet
zöldpaprika 1 db
rukkola 8 dkg
krémsajt 8 dkg
edami sajt 3 dkg
csirke alsócomb 3 db
majonéz 1 ek