r
Nosalty Logó

Rakott karfiol 3.

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gammakka
Rakott karfiol 3.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 447 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1787 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 92 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.9 g

Zsír

  • Összesen
    25.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    787.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    345 mg
  • Nátrium
    188 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    227.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 447 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.4 g

Zsír

  • Összesen
    102.4 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    534 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3149.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    690 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    197 mg
  • Foszfor
    1382 mg
  • Nátrium
    754 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    910.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    467 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    233 mg
  • D vitamin:
    104 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    556 micro
  • Kolin:
    605 mg
  • Retinol - A vitamin:
    461 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    258 micro
Összesen 1787 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    161 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 92 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsákra szedjük, megmossuk, és feltesszük főni sós vízben.
  2. A hagymát apróra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és üvegesre pirítjuk. Beletesszük a darált húst, és pár percig pirítjuk, majd vízzel felöntjük. Amikor felforrt, beletesszük a rizst, és készre főzzük.
  3. A tejfölt elhabarjuk a tojással, sóval, borssal, reszelt sajttal (ízlés szerint).
  4. A megfőtt karfiolt tűzálló tálba helyezzük, rárakjuk a rizses húst, majd ráöntjük a tejfölös egyveleget.
  5. Előmelegített sütőben magas hőfokonaddig sütjük, amíg a teteje megpirul.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 610
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 108838
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 21.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Rakott karfiol 3.
Gammakka 7 recept

Több receptet is kipróbáltam. Ez jött be a családnak.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek