Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykamell New Orleans módra

Pulykamell New Orleans módra
Pulykamell New Orleans módra
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sok évvel ezelőtt olvastam valahol ezt a receptet, és annyira megtetszett, hogy rögtön kipróbáltam. Azóta sokszor elkészítettem: hol pulyka-, hol csirkemellből, mindkettővel nagyon finom.

Azt, hogy miért ez a neve, nem sikerült megtudnom, de szívesen kinyomoznám, hogy tényleg eszik-e a pulykamellet így New Orleans-ban.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Vendégváráshoz is kiváló, mert mindent előre el tudunk készíteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykamell szeleteket megsózzuk, kicsit borsozzuk, majd az olajon mindkét oldalát megsütjük.
  2. A brokkolit egyforma darabokra szedjük, megmossuk, majd enyhén sós vízben roppanósra főzzük.
  3. Egy tűzálló tál aljába rakjuk az átsütött húsokat, szépen rátesszük a leszűrt brokkolikat.
  4. Befedjük a gépsonkával és a sajttal. A sajtot lehet vékony szeletekben vagy reszelve is rátenni.
  5. Forró sütőben készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 916
elküldve: 1
receptkönyvben: 39
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvia

Mióta szakács: 2013.10.01.
42 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rakott pulyka, brokkolis hús

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

485
pulykamell 50 dkg
brokkoli 50 dkg
gépsonka 20 dkg
trappista sajt 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek