Minden pranírozásnál megmaradt egy kis tojás, liszt és zsemlemorzsa, s miután mindent kidobtunk, pazarlásnak éreztük, ezért úgy döntöttünk, kipróbáljuk, ha összekeverjük és kisütjük, milyen is lesz. Picit javítottunk a dolgon a sütőporral és a zöldségekkel, és így lett Tökéletes!!
Hozzászólások (6)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Egy kérdéseem lenne: milyen keménynek/lágynak kell lenni nyersen a tésztának? Mert tegnap kipróbáltam és a kész puufancsok nagyon tömörek, kemények lettek. Gondolom, nem volt elég lágy a massza, ezért érdekelne, hogy ti milyenre szoktátok hagyni?
Elöre is köszönöm a segitséget.
Wawa
Nem szabad nagyon keményre keverni csak olyanra, hogy éppen besűrűsödjön és akkor a sütőpor vagy a szódabikarbóna gyönyörűen megpuhítja megemeli. :-))
A panírozásból kimaradt tojást és lisztet én is felhasználom. Reszelt sajtot, kevés tejfölt, sót, borsot teszek hozzá. Ez kicsit gazdagítja a kínálatot és nem vesz kárba a tojás sem.
Ez nagyon jó ötlet én is kipróbálom így is. Köszönöm az ötletet! :-))
Én is fel szoktam használni ilyen módon a megmaradtakat, annyi külömbséggel, hogy ha zöltséget rántok akkor az abbó maradt töredékeket is bele töröm. Hát ezt szokták el lopkodni étkezések elött.
:-)))