Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Piros penne

Piros penne
Piros penne
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs különösebb története, egyszerűen már megint gyors ebédet akartam főzni. Miután nagyon szeretem a kápia paprikát, ez adta az alapötletet, ezért lett minden piros benne (kivéve persze a bazsalikomot).

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat forró vízbe dobjuk fél percre, lehúzzuk a héját, és felkockázzuk.
  2. A felkarikázott kolbászt kevés olívaolajon megfuttatjuk.
  3. Rádobjuk az apróra vágott hagymát. Kicsit megpároljuk, hozzáadjuk a paradicsomot és a nagyobb darabokra vágott kápia paprikát. Megsózzuk, és 5-10 percig csendesen főzzük.
  4. Közben al dente főzzük a pennét. Leszűrjük, és beleforgatjuk a szószba.
  5. Rátépkedjük a friss bazsalikomleveleket, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 544
elküldve: 2
receptkönyvben: 129
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
236 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos-kápia paprikás-kolbászos tészta, paradicsomos penne kápia paprikával, paradicsomos-paprikás penne kolbásszal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

667
penne 20 dkg
olívaolaj 2 ek
paradicsom 50 dkg
parasztkolbász 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
kápia paprika 3 közepes db
bazsalikom 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint