Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns sült oldalas

Pikáns sült oldalas
Pikáns sült oldalas
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyors, és nagyon finom étel!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az oldalast alapossan megmossuk.
  2. Elkészítjük a pácot. Az olajat, tárkonyt, chilit, sót, borsot jól összekeverjük.
  3. Az oldalasokat belehelyezzük a pácba, majd egy napra a hütőbe tesszük.
  4. Másnap egy enyhén kiolajozott tepsibe helyezzük, alufóliával letakarva kb. 30-40 percet puhítjuk, majd a fólia levétele után 20 percet sütjük még, hogy szép színe legyen. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 32x22 cm
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 203
elküldve: 1
receptkönyvben: 134
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tárkonyos sertésoldalas, pikán oldalas, pácolt sült oldalas

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szaboadel
szaboadel Mon, 2012-03-19 07:08

Köszi a receptet, még pácolva nem készítettem oldalast, ki fogom próbálni.
Üdv.,minden jót: Adél

715
sertésoldalas 70 dkg
napraforgó olaj 2 dl
tárkony 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint