Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns áfonyafagylalt

Pikáns áfonyafagylalt
Pikáns áfonyafagylalt
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fűszerezés teszi különlegessé. Bor helyett elkészíthetjük áfonyalével is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az áfonyát megmossuk, majd a cukorral, a borral, a citromhéjjal és a fahéjjal 3-5 percig főzzük. Villával kissé szétnyomkodjuk. Kihűtjük.
  2. Ha kihűlt az áfonya, összekeverjük a joghurttal, majd hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt.
  3. Fagyigépben elkészítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 406
elküldve: 2
receptkönyvben: 64
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

Via

Mióta szakács: 2011.11.10.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
kategória: fagyi
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: gyümölcsfagyi
hasonló kategóriák: fagyitorta, vaníliafagyi, parfé, házi fagyi, karamellfagyi, sorbet, fagyikehely

egyéb elnevezések

vörösboros áfonyafagyi, fűszeres áfonyafagyi, áfonyafagylalt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

186
joghurt 400 g
növényi tejszín 3 dl
áfonya 125 g
cukor 1 ek
édes vörösbor 10 ml
fahéj 1 kk
citromhéj 0.25 citromból nyert