Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A bor szőlőből készült alkoholos ital. Története tulajdonképpen szorosan összefonódik a nyugati kultúra történetével: évszázadok óta része az ünnepeknek, egyházi szertartásoknak, a mindennapi életnek. A vörösbor kékszőlőből készült bor, amit a héjával együtt erjesztenek, így abból kivonódik a vöröses színezőanyag.
Az édes borok cukortartalma min. 45g/l. Édes vörösborokat általában gyümölcsös, főleg szilvás, aszalt szilvás ételekhez fogyasztunk és használunk, készülhet belőle bólé vagy forralt bor.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös, napfénytől védett helyen.

Édes vörösbor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!