Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselymes sárgarépa-zellersaláta

Petrezselymes sárgarépa-zellersaláta
Petrezselymes sárgarépa-zellersaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálaljuk kevés dióval megszórva. A citromos dresszing helyett elkészíthetjük majonézes-joghurtos dresszinggel is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát és zellert meghámozzuk, mossuk, majd durvára reszeljük. Az almát meghámozzuk, négybe vágjuk, a magházát kivágjuk, durvára reszeljük.
  2. A sárgarépát, zellert és almát egy edénybe tesszük, rászórjuk a petrezselymet.
  3. A citromlevet elkeverjük a mézzel és olajjal. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. A dresszinget a salátára öntjük, jól összekeverjük, kb. 15 percig hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek, ha szükséges sóval, borssal ízesítjük.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 564
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1904 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zellersaláta citromos dresszinggel, sárgarépa-zellersaláta, diós almás zellersaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

191
sárgarépa 400 g
zeller 400 g
alma 1 közepes db
petrezselyem 2 ek
citromlé 1 citromból nyert
méz 1 teáskanál
dióolaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint