Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nimród füstölt halas szendvicskréme

Nimród füstölt halas szendvicskréme
Nimród füstölt halas szendvicskréme
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A férjem a hétvégén hazaállított egy csodálatos, meleg füstöléses szajblinggal. Gyönyörű, rózsaszínűre füstölt húsában alig volt szálka, és kitaláltuk, hogy milyen jó is lenne halkrémnek. Anyukám készítette ezt a szendvicskencét nekünk, amikor gyerekek voltunk, csak ő füstölt sprotnival keverte a túrót. Imádom!!!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hal felesleges részeit (bőr, gerincoszlop, kisebb szálkák, uszonyok) eltávolítjuk, csak a tiszta húst hagyjuk meg.
  2. Az összes hozzávalót egy késes aprítóba tesszük, és pépesre daráljuk.
  3. Esetlegesen utólag ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  4. Néhány órára tegyük a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
  5. Kenyérre kenve, friss zöldségekkel, esetleg még egy kevés ráfacsart citromlével fogyasszuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 651
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Buttercup

Mióta szakács: 2012.11.23.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

halkrém, füstölt halkrém, juhtúrós halkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

71
füstölt hal 10 dkg
juhtúró 10 dkg
lila hagyma 1 kis fej
citromlé 1 fél citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint