Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pavlova torta erdei gyümölccsel

Pavlova torta erdei gyümölccsel
Pavlova torta erdei gyümölccsel
95 perc / előkészület: 25 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Különleges torta, látványos, roppanós, krémes és isteni finom.

hozzávalók / 8 adag

Hozzávalók az alaphoz

Hozzávalók a krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

Hozzávaló az alaphoz

  1. A tojásfehérjét felverjük, félidőnél hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, majd tovább verjük. Hozzáadjuk az étkezési keményítőt, a fél citrom kifacsart levét, és kemény habbá verjük.
  2. Sütőpapírra kirajzoljuk a tortaformánkat, és kevés olajjal megkenjük, hogy ne ragadjon majd le. A habot a kör közepére kanalazzuk, és eldolgozzuk, a közepébe pedig mélyedést alakítunk ki.
  3. 140 fokon 70 percig sütjük, közben nem szabad a sütő ajtaját kinyitni. Ha megsült, egy fakanál segítségével kitámasztjuk a sütőnk ajtaját, és egy éjszakán át hagyjuk teljesen kihűlni.

Hozzávaló a krémhez

  1. A mascarponét a cukorral, vaníliás cukorral és a tejföllel krémesre keverjük.
  2. A dzsemet és a krémet tálalás előtt kb. 1 órával kenhetjük a tésztára. Végül mehet rá az erdei gyümölcs. Bármilyen gyümölcsöt használhatunk, mindenhogy egy isteni finom tortát kapunk.
  • sütési hőfok: 140°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 689
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

-Viola-

Mióta szakács: 2017.02.12.
3 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
alkalom: születésnap, karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

pavlova torta, gyümölcsös pavlova

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

467
tojásfehérje 5 db
cukor 20 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
étkezési keményítő 2 evőkanál
citromlé 0.5 citromból nyert
áfonyadzsem 2 ek
mascarpone 50 dkg
tejföl 15 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
erdei gyümölcs mix 10 dkg
porcukor 5 dkg