Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párizsi szószban forgatott karfiol

Párizsi szószban forgatott karfiol
Párizsi szószban forgatott karfiol
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azért szeretem, mert kevesebb munka van vele, mint a panírozgatással, és lágyabb.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük.
  2. Tejet kikeverjük a tojással, liszttel, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  3. Karfiolrózsákat meghempergetjük kevés lisztben, majd belemártjuk a szószba, és forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 696
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bundás karfiol, karfiol párizsi bundában

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

hTke
hTke Sat, 2017-01-07 21:14

Szeretem mikor gyorsan elkészül az ebéd/vacsora, így ez a recept is a kedvencemmé vált hamar. Nemrég kaptam 12 db karfiolt, így muszáj voltam a megszokott rántott karfioltól elrugaszkodni, akkor találtam rá erre a receptre. Köszönöm ;-)

343
karfiol 1 közepes db
tojás 2 db
1 kávéskanál
finomliszt 3 csapott ek
tej 2 dl
ételízesítő 1 kávéskanál