Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomsaláta petrussal és hagymával

Paradicsomsaláta petrussal és hagymával
Paradicsomsaláta petrussal és hagymával
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ennek a friss salátának az ízvilága az egyik kedvencem. A legeslegfinomabb akkor, amikor a paradicsomnak szezonja van és hozzájuthatunk olyan finom fajtákhoz, mint a szív alakú paradicsom, ami a legkevésbé savanykás.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és a petrezselymet felaprítjuk.
  2. A paradicsomot felkarikázzuk vastagabb karikákra.
  3. Egy jénaiba lerakunk egy sor parit, megszórjuk az aprított hagymával és a petrussal.
  4. Ezután sózzuk, citromlevet és kevés olívaolajat locsolunk rá.
  5. Ezt  ismételjük, amíg az alapanyagok tartanak.
  6. 30 percre hűtőbe rakjuk, hogy összeérlelődjön.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 655
elküldve: 1
receptkönyvben: 142
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

DiaNatura

Mióta szakács: 2012.05.08.
132 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

paradicsomsaláta, ecetes paradicsomsaláta, hagymás paradicsomsaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

balintmonika
balintmonika Sun, 2012-07-22 08:58

Nem csak finom,egyszerű és gyors elkészíteni de a látványa is fennséges.Röviden:ZSENIÁLIS.Köszönöm.

diavega
DiaNatura / diavega Sun, 2012-07-22 12:44

Kedves Mónika!
Én is köszönöm a kedves szavaid!
Nagyon örülök, hogy megtetszett, és hogy megosztottad velünk a tapasztalatod!
Üdv, Dia

46
paradicsom 3 db
vöröshagyma 1 közepes fej
petrezselyem 1 csokor
citromlé 1 citromból nyert
ecet 1 kk
0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
bazsalikom 0 ízlés szerint