Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos kapribogyós panzanella

Paradicsomos kapribogyós panzanella
Paradicsomos kapribogyós panzanella
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökéletes recept a maradék kenyér felhasználására.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret vékony szeletekre vágjuk, majd egy serpenyőben 3 ek olajjal aranybarnára pirítjuk. Kivesszük, durva darabokra tördeljük.
  2. A paradicsomot kockákra vágjuk. A fokhagymát apróra vágjuk. A paradicsomot, fokhagymát és a kapribogyót egy edénybe tesszük. Elkeverjük a maradék olajjal, az ecettel és a citromlével. Sóval, borssal ízesítjük. Kb. 10 percig hagyjuk állni.
  3. A salátához keverjük a kenyeret és a petrezselymet, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 595
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

toszkán kenyérsaláta, paradicsomos kenyérsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

307
kenyér 200 g
olívaolaj 8 ek
paradicsom 600 g
kapribogyó 2 ek
fokhagyma 1 gerezd
fehér balzsamecet 1 ek
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 2 ek