Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos káposzta zora konyhájából

Paradicsomos káposzta zora konyhájából
Paradicsomos káposzta zora konyhájából
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálunk elég sűrűn előfordul, mert a gyerekeim nagyon szeretik.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát ujjnyi szeletekre vágjuk, a hagymát nagyon apróra felkockázzuk, és forró, sós vízben puhára főzzük.
  2. Zsemleszínű rántást készítünk az olajból és a lisztből, a paradicsommal felengedjük, beletesszük a leszűrt káposztát, és a káposzta főzőlevével hígítjuk.
  3. Ezzel még 10 percig főzzük, és a cukorral ízesítjük. Bármilyen feltéttel tálalhatjuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 31 955
elküldve: 2
receptkönyvben: 179
elkészítve: 18/23
Facebookon megjelent: -

szakács

zora

Mióta szakács: 2011.10.15.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

konzerv paradicsomos káposzta, káposztafőzelék paradicsomosan, paris káposzta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

176
káposzta 1 kg
napraforgó olaj 3 ek
finomliszt 5 dkg
konzerv paradicsom 400 g
vöröshagyma 1 kis fej
cukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint