Paradicsomos káposzta - reform 2.
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
NS

adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
375g káposzta75 kcal
-
33 kcal
-
23g vöröshagyma8 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g stevia0 kcal
-
12g napraforgó olaj106 kcal
-
75 kcal
Összesen
297
Kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
750g káposzta150 kcal
-
66 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g stevia0 kcal
-
24g napraforgó olaj212 kcal
-
149 kcal
Összesen
593
Kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
79.4g káposzta16 kcal
-
8.5g sűrített paradicsom7 kcal
-
4.8g vöröshagyma2 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g stevia0 kcal
-
2.5g napraforgó olaj22 kcal
-
16 kcal
Összesen
63
Kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 83% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8 g
Zsír
-
Összesen 12.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 509.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 147 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 81 mg
-
Foszfor 190 mg
-
Nátrium 79 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 43.6 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 327 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 45 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 120 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 234 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 144 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 111 micro
-
β-karotin 488 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 11506 micro
-
Lut-zea 140 micro
Összesen
297
Kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 83% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.9 g
Zsír
-
Összesen 25.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1018.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 293 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 162 mg
-
Foszfor 380 mg
-
Nátrium 158 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 87.3 g
-
Cukor 31 mg
-
Élelmi rost 25 mg
VÍZ
-
Összesen 654 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 91 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 14 mg
-
C vitamin: 240 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 467 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 288 micro
-
Kolin: 112 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 221 micro
-
β-karotin 975 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 23011 micro
-
Lut-zea 281 micro
Összesen
593
Kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 83% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.7 g
Zsír
-
Összesen 2.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 107.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 31 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 40 mg
-
Nátrium 17 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.2 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 69.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 10 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 25 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 50 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 23 micro
-
β-karotin 103 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2438 micro
-
Lut-zea 30 micro
Összesen
63
Kcal
Hozzávalók
-
0.5 közepes fej káposzta
-
0.5 közepes fej vöröshagyma
-
só ízlés szerint
-
3 ek napraforgó olaj
-
3 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
Elkészítés
- A káposztát vékony csíkokra szeljük, és egy fazékba tesszük. Hozzátesszük a szintén csíkokra vágott hagymát is.
- Felengedjük vízzel, de csak a káposzta feléig érjen. Sózzuk meg, és tegyük fel főni. A sótól és a hőtől a káposzta összeesik, levet ereszt.
- Közben elkészítjük a rántást az olajból és lisztből.
- Amikor megpuhult a káposzta, a sűrített paradicsomot hozzákeverjük, és beleöntjük a rántást is. Kevergetve hagyjuk besűrűsödni.
- Édesítőszerrel és sóval még ízesíthetjük. Végül tálaljuk.
- Receptkönyvben: 263
- Tegnapi nézettség: 5
- 7 napos nézettség: 22
- Össznézettség: 170816
- Feltöltés dátuma: 2010. november 16.
Ajánló
Fasírozott illik hozzá, én padlizsánfasírttal tálaltam.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- szezon:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
Receptkategóriák
-
- főkategória:
-
- kategória:

NS
17522 recept
Itt a káposztaszezon, együnk hát sok egészséges káposztát! Ezen felbuzdulva készült ez az étel is.
Hozzászólások (4)
Szia Zsuzsa, engem a padlizsanfasirt is erdeklene. Koszi!
Kedves Boribon, nézd meg kérlek a receptjeim között a brokkolifasírt receptjét. A padlizsánfasírtot ugyanúgy készítettem, de a padlizsánt kockára vágva megpároltam kevés olajon, sóval és fokhagymával. Amikor megpuhult, leturmixoltam, hozzáadtam a beáztatott, kinyomkodott zsemlét, tojást, f?szereket ízlés szerint és zsemlemorzsába forgatva kisütöttem. Ha az állaga megkívánja, akkor zsemlemorzsával teheted szilárdabbá. Írd meg, hogy sikerült! Zsuzsa
Letezik tokfasirt is, megboldogult volt anyosom tudta nagyon jol csinalni. Hogy az milyen finom volt, te josagos eg!
<a href="http://www.ragamobatherbal.com/tips-mengurangi-mata-minus-yang-bisa-dilakukan-di-rumah/">Tips Mengurangi Mata Minus Yang Bisa Dilakukan Di Rumah</a>