Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édesburgonya puffancs

Édesburgonya puffancs
Édesburgonya puffancs
65 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az édesburgonya sokkal különlegesebb alapanyag annál, minthogy csakis pürét készítsünk belőle. Az alábbi recept nagyon egyszerű és nagyon finom. Fogyaszthatjuk magában, mártogatóssal vagy köretként is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 1 db édesburgonyát meghámozunk, felkockázunk, és puhára főzünk.
  2. Amikor egy kicsit kihűl, villával összetörjük, 1 db tojást, reszelt sajtot, sót és fokhagymaport adunk hozzá.
  3. Vizes teáskanállal a sütőpapírral bélelt tepsire halmozzuk.
  4. 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul a teteje.
  5. Ebből az adagból 20 db puffancs lesz.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 38
össznézettség: 21 009
elküldve: 7
receptkönyvben: 209
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos krumplipuffancs édesburgonyából, édeskrumplis puffancs, sütőben sült édesburgonya puffancs

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

267
édesburgonya 1 db
tojás 1 db
sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint