r
Nosalty Logó

Pappardelle alla puttanesca (Puttanesca 2.)

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Pappardelle alla puttanesca (Puttanesca 2.)
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 737 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 2951 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 243 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    27.5 g

Zsír

  • Összesen
    23.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    511 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1775.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    417 mg
  • Nátrium
    1009 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    140.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    222 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    107 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    409 mg
  • Retinol - A vitamin:
    204 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    202 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    1373 micro
  • Lut-zea
    714 micro
Összesen 737 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    109.9 g

Zsír

  • Összesen
    94.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    2043 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7100.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    308 mg
  • Kálcium
    862 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    193 mg
  • Foszfor
    1667 mg
  • Nátrium
    4037 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    406.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    560.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    886 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    426 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    424 micro
  • Kolin:
    1637 mg
  • Retinol - A vitamin:
    815 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    808 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    5490 micro
  • Lut-zea
    2855 micro
Összesen 2951 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    168 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    331 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    450 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 243 Kcal

Hozzávalók

A házi tésztához

A raguhoz

Elkészítés

A házi tésztához

  1. Olívaolajon lepirítom a fokhagymát vele együtt az olívát és a kapribogyót .
  2. Felöntöm a paradicsomkonzervvel, kicsit beforralom.
  3. A petrezselymet és a reszelt parmezán felét beleforralom.
  4. A parmezán másik felével és vékonyra szeletelt szárított chilivel díszítem.
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10501
  • Feltöltés dátuma: 2009. június 23.

Ajánló

Könnyű vörösbort ajánlok hozzá.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ez a tészta tényleg ilyen egyszerű, amilyennek látszik! Jó minőségű kész tésztával is ragyogó, mint pl Barilla.

Hozzávalók

A házi tésztához

A raguhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.