r
Nosalty Logó

Panini al latte

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Éva házias konyhája
Panini al latte
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 10% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 284 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2836 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 290 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    192.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 284 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.8 g

Zsír

  • Összesen
    82.3 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    765 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1929 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    460 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    876 mg
  • Nátrium
    237 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    437 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    709 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    127 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    370 micro
  • Kolin:
    542 mg
  • Retinol - A vitamin:
    696 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    146 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    771 micro
Összesen 2836 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    8.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    197.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 290 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet egy tálba beleszitáljuk, és egy mélyedést alkotunk a közepébe. A tejet langyosra fölmelegítjük.
  2. Közben az élesztőt belemorzsoljuk a lisztben kialakított mélyedésbe, megszórjuk a cukorral, és a meleg tejből is adunk hozzá egy keveset. Pár percig kelesztjük.
  3. A többi hozzávalókat is a liszthez adjuk, és jól összedolgozzuk, dagasztjuk. Frissen tartó fóliával letakarjuk.
  4. Dagasztás után háromszoros nagyságra kelesztjük.
  5. Miután megkelt, 10 részre osztjuk. Kb. 20-25 cm hosszúra és kb. 10 cm szélesre minden darabot kinyújtunk, majd rövidebb végén a kinyújtott tésztának elkezdjük föltekerni.
  6. Egy sütőpapírral kibélelt gáztepsibe helyezzük őket, frissen tartó fóliával letakarjuk, 35-40 percig pihentetjük.
  7. Lekenjük a 2 tojássárga és tej keverékével, és 190 fokon kb. 15-20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4020
  • Feltöltés dátuma: 2018. október 01.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Panini al latte
Éva házias konyhája 159 recept

Pihe-puha állagú nagyon finom kelt tésztát alkotunk. Miután  a Cruffin receptjére rátaláltam, egyre több alkalommal nézegetek olasz receptvideókat. Szívesen ki is próbálgatom őket.  Panini al latte is az egyik fölfedezettem.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek