Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsános rakott csirkemell

Padlizsános rakott csirkemell
Padlizsános rakott csirkemell
75 perc / előkészület: 20 perc sütés: 55 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon jó párosítás a csirkemell a padlizsánnal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt megmossuk, hosszában felszeleteljük, besózzuk, és hagyjuk állni 20 percet, hogy a keserű leve kifolyjon belőle, majd mindkét oldalát megsütjük.
  2. Olajjal kikenet tepsi alját kibéleljük a sült padlizsánnal, rá a besózott csirkemellszeleteket, rá a szeletelt paradicsomot tesszük.
  3. Zúzott fokhagymával ízesítjük és ízlés szerinti fűszerekkel.
  4. Fóliával letakarva kb. 35 percig sütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal, és fólia nélkül további 20 percig.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 179
elküldve: 3
receptkönyvben: 100
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rakott csirke

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Wed, 2018-09-12 20:19

Kedves Nosalty!
Mire ez a színjáték? Nyomjátok, nyomjátok, nyomjátok előre, egyszerűen!!!!!

489
csirkemell filé 80 dkg
padlizsán 1 db
paradicsom 3 közepes db
sajt 15 dkg
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek