Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pacalpörkölt paradicsommal-paprikával

Pacalpörkölt paradicsommal-paprikával
Pacalpörkölt paradicsommal-paprikával
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindent a gyerekért. Mikor először meglátta, csak fújolva elszaladt, majd megkostólta, mos pedig megrendelte.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pacalt 10 percig ecetes vízben áztatjuk.
  2. Folyóvíz alatt gondosan leöblítjük.
  3. Olajon vagy zsíron a hagymát üvegesre pároljuk.
  4. A hagymára rádobjuk a pacalt, a fűszereket, a felszeletelt paradicsomot és paprikát, és így pirítjuk kb. 5 percig, majd felengedjük hideg vízzel, hogy az ellepje. Célszerű kuktában főzni, mert lassan puhul.Persze nagyon finom akkor is, ha vörösborral öntjük fel.

  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 10 259
elküldve: 2
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pacalpörkölt, zöldséges pörkölt pacalból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

300
pacal 1.5 kg
vöröshagyma 50 dkg
paradicsom 40 dkg
tv paprika 30 dkg
1 ek
bors 1 tk
fűszerpaprika 1 teáskanál
paprikakrém 2 ek
majoranna 1 ek
őrölt fűszerkömény 2 kávéskanál
napraforgó olaj 3 ek