r
Nosalty Logó

Pacalpörkölt paradicsommal-paprikával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Pacalpörkölt paradicsommal-paprikával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 300 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1803 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 66 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    32 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    305 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1474.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    213 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    208 mg
  • Nátrium
    961 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    379.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    499 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    410 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    236 micro
Összesen 300 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    192.3 g

Zsír

  • Összesen
    81.3 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1830 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8847 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    190 mg
  • Kálcium
    1275 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    323 mg
  • Foszfor
    1249 mg
  • Nátrium
    5767 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.6 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    2277.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    225 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    288 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    255 micro
  • Kolin:
    2992 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    456 micro
  • β-karotin
    2463 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    1415 micro
Összesen 1803 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    321.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    210 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    90 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    374 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 66 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pacalt 10 percig ecetes vízben áztatjuk.
  2. Folyóvíz alatt gondosan leöblítjük.
  3. Olajon vagy zsíron a hagymát üvegesre pároljuk.
  4. A hagymára rádobjuk a pacalt, a fűszereket, a felszeletelt paradicsomot és paprikát, és így pirítjuk kb. 5 percig, majd felengedjük hideg vízzel, hogy az ellepje. Célszerű kuktában főzni, mert lassan puhul.Persze nagyon finom akkor is, ha vörösborral öntjük fel.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 11595
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pacalpörkölt paradicsommal-paprikával
Évi néni 1830 recept

Mindent a gyerekért. Mikor először meglátta, csak fújolva elszaladt, majd megkostólta, mos pedig megrendelte.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek