Nosalty Logó

Őszibarackos-tejszínes joghurttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
szakacsszilvi
Őszibarackos-tejszínes joghurttorta
adag
Előkészítés
perc
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 263 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3147 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 130 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    393.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    153.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 263 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.5 g

Zsír

  • Összesen
    199.2 g
  • Telített zsírsav
    125 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    731 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4720.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    1992 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    218 mg
  • Foszfor
    1638 mg
  • Nátrium
    827 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    282.1 g
  • Cukor
    266 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1842.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1890 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    305 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1735 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1766 micro
  • β-crypt
    357 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    139 micro
Összesen 3147 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    195.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 130 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy 2 literes lábasba beleteszünk egy joghurtot , hozzátesszük a kristálycukrot, felmelegítjük, miközben beletesszük a zselatinlapokat is. Addig keverjük, míg homogén állagú nem lesz, langyosra hűtjük.
  2. A konzerv barackot kibontjuk, lecsöpögtetjük, és apró darabokra vágjuk.
  3. A tejszínt a porcukorral egy kb 4-5 literes edényben keményre verjük.
  4. A lehűlt zselatinos joghurtba beleöntjük a maradék két doboz joghurtot, alaposan összekeverjük, majd az egészet a felvert tejszínbe öntjük, és laza mozdulatokkal összeforgatjuk.
  5. Szilikonformába öntjük, beledobáljuk a felvágott öszibarack darabokat, és 12 órára hűtőbe tesszük.
  • Tepsi mérete: 33x23x6
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 8804
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 17.

Ajánló

Bármikor, bármilyen alkalomra kiváló. Érdemes este elkészíteni, akkor biztos a siker. De kerüljétek a fémformákat, mert a joghurt át fogja venni az ízét.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

szakacsszilvi 5 recept

Egy nagyon kedves barátnőmnél ettem, azonnal a rabjává váltam, különösen, hogy nincs tésztája. Lehet bármilyen gyümölccsel készíteni, de a fagyasztott gyömülccsel vigyázni kell, mert a zselatin azonnal megdermed, amint az a joghurthoz ér.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Íme a megoldás, ha szétesett a házi majonézed + a...

Mártásfronton a majonéz dobogós a népszerűségi listán, de könnyen lehet, hogy igazából az első helyen áll. A tojás-olaj emulzióját megrészegítő boldogság elkészíteni, viszont a szétesett majonéz látványa eléggé hervasztó látvány. Megmutatjuk, mennyire könnyen menthetjük meg, ráadásul, ha már témánál vagyunk, mutatunk pár majonézalapú mártást.

Karsai Roni

További cikkek