Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszibarackos csirkemell mozzarellával

Őszibarackos csirkemell mozzarellával
Őszibarackos csirkemell mozzarellával
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Végre itt a szezonja a személyes kedvencemnek. Kőbánya legeslegjobb éttermének legeslegjobb fogása volt ez, csak pulykamellből és füstölt mozzarellával. Aztán egyszer csak eltűnt az étlapról. :( Rekonstruáltam itthon.

100 g tápértéke:
  • energia: 98.85 kcal
  • fehérje: 14.92 g
  • szénhidrát: 3.75 g
  • zsír: 2.6 g
Egy adag kb. 320 g

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Krumplipürével és salátával ettem mindig - és isteni volt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hőálló üvegtálat kenjünk ki vékonyan kókuszolajjal.
  2. Tegyük bele a két szelet csirkemellet. 
  3. A csirkemelleket megszórhatjuk kevés kurkumával, vagy megkenhetjük mézzel - de ezeket el is hagyhatjuk.
  4. A barackokat mossuk meg. Éles késsel a mag körül vágjuk félbe, csavaró mozdulattal válasszuk szét, szedjük ki a magját. A héját is le lehet húzni, de nem muszáj.
  5. 2-2 fél barackot fektessünk a csirkemellekre.
  6. Vágjuk vagy reszeljük a tetejére a sajtot.
  7. 40 perc alatt lefedve pároljuk össze.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 839
elküldve: 1
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Bernadett

Mióta szakács: 2013.04.04.
63 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos-őszibarackos csirkemell, sütőben sült csirkemell őszibarackkal és mozzarellával, mozzarellás-barackos csirkemell

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

369
csirkemell filé 30 dkg
őszibarack 2 közepes db
mozzarella 10 dkg
kurkuma 1 kávéskanál