r
Nosalty Logó

Őszibarackos csirkemell mozzarellával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Őszibarackos csirkemell mozzarellával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 378 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 754 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 116 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.9 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    149 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1208.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    267 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    521 mg
  • Nátrium
    311 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    244.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    123 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    226 micro
  • β-crypt
    82 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 378 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.9 g

Zsír

  • Összesen
    30.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    298 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2417 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    535 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    1042 mg
  • Nátrium
    621 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    245 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    277 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    452 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    222 micro
Összesen 754 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    369.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    95 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 116 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hőálló üvegtálat kenjünk ki vékonyan kókuszolajjal.
  2. Tegyük bele a két szelet csirkemellet.
  3. A csirkemelleket megszórhatjuk kevés kurkumával, vagy megkenhetjük mézzel - de ezeket el is hagyhatjuk.
  4. A barackokat mossuk meg. Éles késsel a mag körül vágjuk félbe, csavaró mozdulattal válasszuk szét, szedjük ki a magját. A héját is le lehet húzni, de nem muszáj.
  5. 2-2 fél barackot fektessünk a csirkemellekre.
  6. Vágjuk vagy reszeljük a tetejére a sajtot.
  7. 40 perc alatt lefedve pároljuk össze.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3857
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 06.

Ajánló

Krumplipürével és salátával ettem mindig - és isteni volt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Végre itt a szezonja a személyes kedvencemnek. Kőbánya legeslegjobb éttermének legeslegjobb fogása volt ez, csak pulykamellből és füstölt mozzarellával. Aztán egyszer csak eltűnt az étlapról. :( Rekonstruáltam itthon. 100 g tápértéke: energia: 98.85 kcal fehérje: 14.92 g szénhidrát: 3.75 g zsír: 2.6 g Egy adag kb. 320 g

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...