Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Omlós sertésmáj kakukkfűvel

Omlós sertésmáj kakukkfűvel
Omlós sertésmáj kakukkfűvel
19 perc / előkészület: 15 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én 2-3 perc sütés után megkóstolom a máj állagát. Hirtelen sütés után a máj nem lesz kemény.Nem kell ezt beáztatni semmibe,mert így is jól fog sikerülni.

A sertésmáj viszont eleve keményebb, mint a csirkemáj.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Ha ajánlhatom előtte ezeket a leveseket: Brokkolis karfiolleves, Zöldséges lebbencsleves,Téli telitál.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat csíkokra vágjuk.
  2. A zsírt felolvasztjuk, majd a májat rátéve nagy lángon pirítjuk 3-5 percig.
  3. Közben a fűszerekkel ízesítjük, kivéve a sót, azt tálaláskor hintjük rá.
  4. Főtt burgonyával, savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 615
elküldve: 4
receptkönyvben: 138
elkészítve: 4/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
741 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült máj, fűszeres pirított sertésmáj, sertésmáj zsíron sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

358
sertésmáj 60 dkg
sertészsír 2 ek
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint