r
Nosalty Logó

Olasz kenyér Glaser konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Olasz kenyér Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
kenyérsütő
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tésztába valókhoz

Összesen 521 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tésztába valókhoz

Összesen 3121 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tésztába valókhoz

Összesen 388 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1279.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    313 mg
  • Nátrium
    665 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3825 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 521 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.4 g

Zsír

  • Összesen
    108.7 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7677.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    191 mg
  • Kálcium
    1212 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    368 mg
  • Foszfor
    1876 mg
  • Nátrium
    3992 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    436.7 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    102.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    570 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    269 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    22951 micro
  • Lut-zea
    803 micro
Összesen 3121 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    953.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    233 mg
  • Nátrium
    496 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2851 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 388 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tésztába valókhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet elkeverjük a sóval, cukorral és a morzsolt élesztővel. Hozzáadjuk az olajat, és 250 ml langyos vizet, sima tésztává gyúrjuk.
  2. Lefedve, meleg helyen 45 percig kelesztjük.
  3. A paradicsomot kockákra vágjuk. A fenyőmagot egy serpenyőben megpirítjuk. A pecorinót finomra reszeljük.
  4. A paradicsomot, fenyőmagot és a pecorinót a tésztához gyúrjuk.
  5. A tésztából egy hosszúkás kenyeret formázunk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, letakarva további 30 percig kelesztjük.
  6. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 45-50 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 3327
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 21.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A tésztát ízesíthetjük 1-2 tk olasz fűszerkeverékkel is.

Hozzászólások (1)

Timi

Most sül..kiváncsi vagyok milyen lesz, én a tésztát két felé osztottam, az egyik aszalt paradicsomos, feny?-,tök-,napraforgómagos , a másik pedig fekete olviabogyós, diós, friss bazsalikomos lesz...már alig várom hogy megsüljön! A kenyerek nagyon finomak lettek, bár nekem iszonyat sótlanok :-D És sajnos a friss bazsalikomot sem érzem... de a recept kiváló !

Hozzávalók

A tésztához

A tésztába valókhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek