Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olasz gombás húsgolyó

Olasz gombás húsgolyó
Olasz gombás húsgolyó
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretek kísérletezni, új ízeket, ételeket kipróbálni. Ezt a receptet egy olasz ismerőstől kaptam. Nagyon bevált, már többször elkészítettem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst, az apróra vágott gombát, a hagymát a tojásokkal összekeverjük, sóval, borssal, majoránnával ízesítjük. 1-2 órát állni hagyjuk.
  2. Vizes kézzel gombócokat formázunk a bekevert húsból, zsemlemorzsába forgatjuk.
  3. A leveles tésztát 0,5 cm-es vastagságra kinyújtjuk, 0,5-1 cm-es csíkokra felszeljük.
  4. A húsgolyót betekerjük a leveles tészta csíkokkal.
  5. Olajozott serpenyőben 40-50 perc alatt készre sütjük. Balzsamecetes friss salátával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 423
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Robika

Mióta szakács: 2014.01.16.
1 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

leveles tésztában sült húsgolyó, gombás húsgolyó leveles tésztában sütve, leveles tésztába göngyölt gombás húsgombóc

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1256
darált sertéshús 1 kg
gomba 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tojás 2 db
leveles tészta 1 csomag
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
majoranna 1 kk
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl