Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustpuding

Mustpuding
Mustpuding
12 perc / előkészület: 5 perc főzés: 7 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tesómék vettek Görögországban egy szakácskönyvet, abban szerepel ez a desszert mustkocsonya néven. A mustot mindig is imádtam, most voltunk szüretelni is, úgyhogy ki is próbáltam fele mennyiséggel, mint amit írt. A dióval és fahéjjal tényleg fincsi!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Ha nem fogyna el a must, mielőtt felforrna, próbáljuk ki ezt a pofon egyszerű receptet!

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mustban folyton keverve sűrűre főzzük a búzadarát.
  2. Tálaláskor bőven megszórjuk darált dióval és fahéjjal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 646
elküldve: 3
receptkönyvben: 40
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Samiya

Mióta szakács: 2011.09.07.
66 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
adag: 3 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

Mousztalevria, Mustkocsonya, tejbemust

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

evaneo
Oli(E)va / evaneo Thu, 2012-10-11 19:13

Szia, Samiya, mustalevria ? :) Fincsi, fincsi...a szigeten csak egy kis liszttel, vagy kukoricakemenyitovel suritjuk, nagyon jol meregtelenit. Udv, Eva

Samiya
Samiya / Samiya Fri, 2012-10-12 10:29

Szia Éva!
Úgy tényleg kocsonyás. :) Grízzel is fincsi volt, jól esett ebéd után. Üdv: Samiya

309
must 0.5 l
búzadara 120 g
dió 3 dkg
fahéj 0 ízlés szerint