Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustos-szőlős sertéskaraj

Mustos-szőlős sertéskaraj
Mustos-szőlős sertéskaraj
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban találtam a receptet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket besózzuk, megforgatjuk a lisztben. Kevés vajon mindkét felén megsütjük, félretesszük.
  2. A serpenyőben maradt zsiradékra öntjük a bort és a mustot. Amikor felforrt, visszatesszük a karajt, hozzáadjuk a leszemezett szőlőt.
  3. Fedő alatt 2-3 percig főzzük, és azonnal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 948
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsirai Éva

Mióta szakács: 2010.03.05.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: szüret
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: ősz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szüreti sertéskaraj, mustban párolt sertéskaraj szőlővel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

594
sertés rövidkaraj 60 dkg
0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
vaj 5 dkg
must 4 dl
fehérbor 1 dl
szőlő 50 dkg