r
Nosalty Logó

Mustáros-fokhagymás sült pisztráng

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Róka konyha
Mustáros-fokhagymás sült pisztráng
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1120 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2240 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 244 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46 g

Zsír

  • Összesen
    76.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1043 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    546 mg
  • Nátrium
    262 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    153.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    279 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 1120 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.1 g

Zsír

  • Összesen
    153.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    53 g
  • Koleszterin
    209 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2085.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1093 mg
  • Nátrium
    523 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    119.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    306.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    28 micro
  • E vitamin:
    53 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    558 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 2240 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    226.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 244 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított, megmosott halakat sűrűn, kb fél cm mélyen beirdaljuk, majd besózzuk. A mustárt elkeverjük a zúzott fokhagymával, és belemasszírozzuk a pisztrángokba úgy, hogy a vágásokba is jusson belőle.
  2. 1-2 órát hűtőszekrényben pihentetjük.
  3. Ez idő elteltével beborsozzuk, megforgatjuk a paprikás lisztben, és forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
  4. Hasábburgonyával és tartármártással kínáljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 275
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 79
  • Össznézettség: 129898
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 23.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Mustáros-fokhagymás sült pisztráng
Róka konyha 5 recept

Kedvenc halam a pisztráng, az egyik szupermarket hűtőjében megláttam két szép halacskát, egészen elfogadható áron, és úgy gondoltam, megpróbálom elkészíteni a saját ízlésem szerint. Nos, ez lett belőle... nagyon finom!

Hozzászólások (6)

minervamcg

Most este ez lett a vacsi, isteni lett, köszönöm szépen!!!

Róka konyha

Örülök, hogy ízlett! :)

firstlady

GLASER receptjével kombinálva, 180 fokos süt?ben, olajozott alufólián sütöttem meg. Ennek az ízesítése, annak az elkészítési módja tetszett jobban. Kit?n? lett a végeredmény, mindkett?töknek köszönöm.

Macska

Pici eltéréssel (kukoricalisztbe forgattam sütés el?tt) elkészitettem. Nagyon finom, köszi a receptet :)

magdolna71

Nagyon köszönöm, ez volt a mai ebéd és nagyon istenien sikerült :)

Kasziba Zsuzsi

Úgy csináltam, ahogy firstlady. Mesivagyokszia ízesítésével, csak süt?ben. Nagyon finom lett. De mit kéne tennem, hogy egy kicsit ropogósabb legyen legközelebb? Nem vagyok valami nagy halszakért?.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Itt a zsenge CUKKINI: így maxold ki a most legfinomabb...

A tök és az uborka keresztezéséből született, ízében kellemesen semleges, nagyszerű alapanyaga húsos és vegetáriánus fogásoknak, könnyen elkészíthető, kalóriaszegény, viszont vitaminokban gazdag. Van-e még ilyen zöldségfélénk, amelyről gyakorlatilag csak csupa pozitív tulajdonságot tudunk elmondani? A cukkini tényleg a nyár egyik favoritja, imádjuk!