r
Nosalty Logó

Mozzarellás csirkecombok

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Mozzarellás csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1192 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 2383 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 171 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.3 g

Zsír

  • Összesen
    91 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3355.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    975 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    1071 mg
  • Nátrium
    1130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    270.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    408 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    399 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 1192 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    168.6 g

Zsír

  • Összesen
    182 g
  • Telített zsírsav
    77 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    780 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6710.8 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    158 mg
  • Kálcium
    1950 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    2142 mg
  • Nátrium
    2261 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    540.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    817 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    798 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    474 micro
Összesen 2383 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    480.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 171 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat alaposan megmossuk, sózzuk, borsozzuk, bekenjük az olívaolajban eloszlatott reszelt fokhagymával, beletesszük egy jénai tálba, és 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40-45 percet sütjük.
  2. Ha a csirkecombok kellően megpuhultak, levesszük a fóliát, rátépkedjük a mozzarella sajtot, majd visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, míg szép aranybarna lesz a teteje.
  3. Friss salátával, párolt rizzsel tálaljuk.
  4. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 11585
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 30.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Igazi péntek esti vacsora, amikor a hét fáradalmai után hazaérünk, szemünk előtt csak a hétvégi pihenés lebeg, és éppen csak ahhoz van kedvünk, hogy egy tepsi húst betegyünk a sütőbe, de mégis valami finomat készítsünk, itt ez a jó kis recept. Készíthetjük csirkemellből is, de én a combot sokkal jobban szeretem, sokkal szaftosabb.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek