Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mogyorós-zöldborsós csirkeszárnyak

Mogyorós-zöldborsós csirkeszárnyak
Mogyorós-zöldborsós csirkeszárnyak
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet ajánlották, azért készítettem el, mondván miért is ne próbáljam ki. Szerencsére finom lett!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkét megmossuk, majd ha találunk rajta kis pihéket, azt lepörzsöljük, majd mégegyszer megmossuk. A hagymár megpucoljuk és feldaraboljuk, a fokhagymát megpucoljuk és átnyomjuk fokhagymanyomón.
  2. A csirkeszárnyakra öntjük a citromlevet, az ételízesítőt, majd rátesszük a fokhagymát, és ezt eldolgozzuk rajtuk.
  3. Forró olajban kisütjük, majd kiszedjük a csirkeszárnyakat, és a hagymát beletesszük , megpirítjuk.
  4. Visszatesszük a húst, és ráöntjük a maradék páclét, ami a tálban maradt, majd a vízet hozzáadjuk, és kb 25 percig pároljuk.
  5. Ha megvan, akkor kiszedjük a húst. Majd abba a zsírba , amit a hús hagyott beletesszük a vajat, meg a borsót és megforgatjuk benne, kevergetjük kb. 5 percet.
  6. Fogjuk és a csirkék tetejére, köré tesszük, majd a végén megszórjuk a darált mogyoróval és a szafttal! Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 131
elküldve: 1
receptkönyvben: 19
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fokhagymás csirkeszárnyak zöldborsóval, fűszeres csirke mogyoróval, mogyorós csirke zöldborsóval

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

talanka
talanka Fri, 2012-01-20 11:55

Nem akartalak megbántani! Nyilván nem Te szerkeszted, mert igazán semmi baj a recepttel, szép is, jó is! Csak a paleoban ezeket nem használjuk! A paleosok között van egy mondás ez nem diéta, ez életforma!
Minden jót Neked, és főzz ilyen jókat még! Kata

mona760718
Kiss Móni / mona760718 Fri, 2012-01-20 13:00

Szia!
Egyáltalán nem bántottál meg, azért írtam, hogy nem én tettem bele, mert igazából tényleg nem igazán ismerem azt az életformát, vagy ahogy én írtam "diétát", látod, még azt sem tudtam pontossna. Magárol a paleorol halottam , de csak igy beszedbe, hogy ez vagy az ilyen felekeppen etkezik, de semmi bovebb dolgot nem tudok rola.
Tovabbi szep napot:Moni

talanka
talanka Fri, 2012-01-20 09:18

Bocsi, ez nem paleo, zöldborsó és napraforgó olaj nem jó! Nézzétek át jobban! Egyébként nincs baj a recepttel, mert finomnak néz ki!

mona760718
Kiss Móni / mona760718 Fri, 2012-01-20 09:53

Szia!
Nem en tettem be a paleoba, igazsag szerint en nem igazan ismerem azt a dietat!
Amugy meg tenyleg nagyon finom!
Tovabbi szep napot:Moni

722
csirkeszárny 8 db
vöröshagyma 3 közepes fej
fokhagyma 3 gerezd
citromlé 2 ek
napraforgó olaj 1 dl
ételízesítő 2 ek
zöldborsó 40 dkg
vaj 2 ek
törökmogyoró 5 dkg
víz 2 dl