Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes-pisztáciás sült ananász

Mézes-pisztáciás sült ananász
Mézes-pisztáciás sült ananász
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom és könnyű, kora tavaszi desszert. Kicsit gejnek tűnik, de nem az.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az ananászt meghámozzuk, és szeletekre vágjuk. A cukrot elkeverjük a narancslével és a mézzel, és az ananász szeleteket beleforgatjuk. Lefedve betesszük a hűtőbe 10-20 percre.
  2. A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, és ráhelyezzük az ananászokat.
  3. Kb 15 percig sütjük, megforgatjuk, meglocsoljuk a páccal, és ismét 10-15 percig sütjük.
  4. A sütőből kivéve mellé kanalazzuk a joghurtot, és pisztáciával, mentával megszórjuk. A joghurt helyet használhatunk vaníliafagyit is.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x30 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 852
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

BackerMan

Mióta szakács: 2012.05.19.
39 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mézes sült ananász, sült ananász, pisztáciás sült ananász

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

373
barna cukor 20 dkg
narancslé 1 dl
méz 3 ek
ananász 1 db
joghurt 0.5 dl
menta 2 ek
pisztácia 3 dkg