Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült gesztenye Glaser konyhájából

Sült gesztenye Glaser konyhájából
Sült gesztenye Glaser konyhájából
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Áztassuk a gesztenyéket kb. 60 percig langyos vízbe, így sokkal könyebben lehet őket bevagdosni.

hozzávalók / 1 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gesztényeket éles késsel keresztbe bevagdossuk, és egy tepsibe szórjuk.
  2. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A sütő aljára teszünk egy vízzel teli tűzálló tálat.
  3. A tepsit betoljuk a sütőbe, és kb. 25-30 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 26 390
elküldve: 4
receptkönyvben: 241
elkészítve: 27/31
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

egyéb elnevezések

gesztenye, sült gesztenye házilag

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Pintér Lászlóné
Pintér Lászlóné Thu, 2014-11-20 10:16

Hát sajnos megcsináltam, mindent pont így...de a belső szőrös héj rajta maradt, és amit sikerült "kibányásznom" az sem volt olyan ízű mint amikor a nagymamám sütött annak idején

Chameleongirl
Chameleongirl Mon, 2014-11-17 10:01

Imádom a sült gesztenyét, de mindig elkeserít, hogy a belső, szöszös héja soha nem jön le. Mi lehet a baj?

Csipet 2008
Csipet 2008 Fri, 2012-11-23 09:29

Kedves Glaser!
Gyerekkorom kedvenc csemegéje, eddig nem mertem sütni, attól félve, hogy "szétrobban" a sütőben.
A Te recepted alapján el fogom készíteni, de azért nyugtass meg, ugye egészben marad a gesztenye?
Szép napot, üdv. Csipet

490
gesztenye 250 g