Nosalty Logó

Melegszendvicskrém

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Muci
Melegszendvicskrém
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 497 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 1983 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 256 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    23.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.4 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1606.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    390 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    267 mg
  • Nátrium
    910 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    258 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    256 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 497 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    92.4 g

Zsír

  • Összesen
    173.6 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    724 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6427.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    1559 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    1069 mg
  • Nátrium
    3639 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    314.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1033 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    121 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    355 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1023 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    501 micro
Összesen 1983 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    828.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    201 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    469 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 256 Kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk.
  2. A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk.
  3. A tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel, valamint a vegetával.
  4. A sajtot lereszeljük, 1/4 részét félretesszük, amivel a szendvicsek tetejét fogjuk megszórni.
  5. Az összes hozzávalót jól összekeverjük és kb 4 mm vastagon ráhalmozzuk, rákenjük a kenyérszeletkékre, végül megszórjuk a félretett sajttal.
  6. Előmelegített, forró sütőben 200 C°-on addig sütjük, míg a teteje szépen megpirul.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 260 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 16
  • 7 napos nézettség: 131
  • Össznézettség: 324382
  • Feltöltés dátuma: 2009. június 09.

Ajánló

Baráti beszélgetésekhez, borozgatáshoz, sörözéshez kiváló. Sütőpapírral feltétlen béleljük ki a tepsit, mert ha itt-ott lecsurog kicsit a massza, nem fog gondot okozni a mosogatás.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A massza előre elkészíthető. Amikor jönnek a vendégek csak a sütőt kell bemelegíteni és az előre felszelt kenyeret megkenni. Kamasz gyerekek is nagyon tudják díjazni, ha ilyen szendvics kerül az asztalra.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Megcsináltuk és nagyon ízlett a srácoknak. Tudom javasolni mellé nyáron jeges zöld teát friss mentalevéllel Kiváló uzsi vagy vacsi esetleg "bulikaja".

Törölt felhasználó

Megcsináltam én is vacsira ...meleg citromos-mézes teával!! NAGYON FINOM LETTT!!! Köszönöm Muci ezt a tökéletes receptet!!! Én még egy kis apróra vágott hagymát is belecsempésztem a hozzávalókba, nem rontotta el!! :)

Törölt felhasználó

Isteni finom!!!!!!Gyakran el fogom készíteni, a férjem másnap is követelte :)

Törölt felhasználó

Melegszendvicskrém: 8 F?re Hozzá valók: -50 dkg májkrém -4-5 ek. vaj -1 kp.:kávés pohárnyi mustár -50 dkg sajt Elkészítés:A májkrémet,vajat,mustárt össze keverjük egy tálban.És meg kóstoljuk,hogy eléggé mustáros-e.Ha valaki egy kicsit intenzívebben szereti akkor tehet még bele.Ha nem eléggé kenhet? akkor még egy kis vajjal javíthatjuk.Majd megkenjük a kenyereket és rá szórjuk a reszelt sajtot.El? melegített süt?ben addig sütjük.amíg rá nem olvad a sajt.A recept ennyi,de a fantázia nem szab határt

Törölt felhasználó

Ez a krém iszonyat jó lett, mondjuk én még tettem bele egy pici hagymát is és dupla tejfölt. A férjem nagyon díjazza ezeket a finomságokat, ahogy ezt is. Várom a következ? szendvicskrémedet, az is tuti ilyen finom lesz :).

Törölt felhasználó

Köszönöm nagyon finom lett, parizer helyett sonkával csináltam! meg 1-2 kenyérre kevés oregánó(imádom)! meleg tea+ savanyúság!

Törölt felhasználó

Isteni lett, regisztrációm alkalmával én is elkészítettem, nagy sikere lett!!Én kipróbáltam az oregánós változatot, az is finom, ja és hagymát is tettem bele ill. még egy h?t?ben talált savanyú ubit, amit?l isteni lett!! Gratulálok!Praktikus, gyors és finom!!

Törölt felhasználó

Nagyon fincsi!!!!!!!!!!Egy finom vacsi.

Törölt felhasználó

Nagyon finom én is meg csináltam.Nem össze daraboltam,hanem a 4 oldalú reszel? nagy lyukú részén lereszeltem a tojást és a parizert, tettem bele én is hagymát és több tejfölt is eszméletlen fincsi lett. Köszönöm Üdv Anikó

Törölt felhasználó

Sziasztok, csak egy ötlet, gyorsabb, ha a parízert almareszel?n, vagy a nokedli szaggató hátulján lereszeled. Én úgy szoktam felturbózni, hogy a megkent szeletek tetejére 1x1 cm-s paprika,MZKR paradicsom kockákat teszek, tetejére pedig kis csík bacont, ami ropogósra sül. Talán ez is izleni fog, nálunk nagy kedvenc.25 dkg márványsajt,/ha nagyon nem szeretitek, akkor juhtúró/, 15 dkg tehéntúró, közepes fej hagyma /lehet újhagyma is/ és 5 dekányi füstölt szalonna apróra vágva, 1 tojás, hogy összefogja, izlés szerint mustár, tejföl, piros arany /vagy házilag eltett darált paprika/ Ezt összekutyulni, kenyérre kenni, sajttal megszórni és megsütni. Nagyon finom!!!!!!

Törölt felhasználó

hmm ez valóban isteni volt, most "tesztelték" a fiúk!! :) én megbolondítottam még egy kis fokhagymával, fantasztikusan fini lett! köszönjük a receptet! :)

Törölt felhasználó

hmm ez isteni lett, most "tesztelték" a fiúk! :) :) én megbolondítottam még egy kis fokhagymával, és fantasztikusan fini lett! köszönjük szépen ezt a receptet! :)

Törölt felhasználó

Melegszendvics h?vös, ill. hideg id?ben igen ízletes, ha a hús 1/3 vagy 1/2 mennyiségben füstölt (akár csülök, akár lapocka, oldalas, sonka), vagy szerényebb kltség mellett füstölt ízesítés? só használatával készül, 1-2 kanál tejföllel lazítva, 1-2 kanál vajjal (nem margarin!!!!!!!) "selymesebb, lágyítottabb a húsmassza. Lehet nyers májat is "belekaparni", gombával megbolondítani, a kreativitás nem ismer határokat. Én 1976.szilveszterén készítettem másodszor 8 f? részére 2 db tepsivel, ami 1 órán belül elfogyott, s este 7 órakor -közkívánatra- neki kellett látnom újabb adag készítéséhez.........Képzelhetitek, még 6-7 tepsire valót összehoztam, de cifrázva, az alapanyagkészletek függvényében. Egyébként én majonézt sosem, csak mustárt használok, 2-3 éve megsült kenyérre szójaolajat használok kábítószerként. Úgy tudom, a majonézt nem szabad melegíteni (szalmonella?!!?!!????) Köszönöm, hogy elolvastátok, sikerélményt az elkészítésben, jó étvágyat a fogyasztáshoz!!!!!!!!

Törölt felhasználó

bocsi. Én a húskrémbe nem keverek sajtot, csak a tetejére szórok elég "b?ven".Az els? hozzászólásomban az utolsó el?tti, el?tti mondatban szóismétlésem van, a második használok szó helyet teszek, vagy csepegtetek a helyes szó. Nálam a húsmassza alapösszetev?i:olcsó virsli vagy párizsi keverve füstölt hússal, f?tt tojás 1/2kg húshoz 4-6 db(villával szoktam összetörni), vöröshagyma, 1-2 gerezd fokhagyma, mustár, tejföl vagy tejszín (nem kell sok), s különféle f?szerek (ma már itt vannak az ízvarázsok, olajok...). Többi adalék egyéni ízlés szerint. Van, hogy a tejes dolgok helyett paradicsompürét használok. Nos elég a szövegelésemb?l, sikeres "alkotást", fogyasztást!

Törölt felhasználó

Ez nagyon jól néz ki....a hagyma/fokhagyma szuper ötlet....nyami. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek