Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tortalap Évi konyhájából

Tortalap Évi konyhájából
Tortalap Évi konyhájából
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tortaimádó.hu oldalról már sok finom tortareceptet néztem. Ezt a tortalapot is kipróbáltam, mivel spórolni szerettem volna a tojással. Finom tortalapot kaptam, máskor is ilyet fogok készíteni.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót egy tálba tesszük, és teljesen egyneművé, krémessé keverjük.
  2. A sütőt közben 180 fokra előmelegítjük.
  3. A kivajazott, lisztezett formába öntjük a masszát, és kb. 45 perc alatt megsütjük. Ha túlzottan barnulni kezdene a teteje, alufóliával letakarjuk. Hústűvel megállapítjuk, mikor van kész: ha már nem ragad tészta a tűre, akkor megsült.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 785
elküldve: 1
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évikonyhája

Mióta szakács: 2012.12.28.
42 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

egyszerű és olcsó tortalap, 3 tojásos piskóta, piskóta alaptészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

337
tojás 3 db
porcukor 17 dkg
finomliszt 17 dkg
vaj 17 dkg
sütőpor 1 teáskanál