Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meggyes mascarponekrém

Meggyes mascarponekrém
Meggyes mascarponekrém
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű, gyors és finom desszert. A krémhez keverhetünk kb. 50 g pirított mandulapehely-t vagy aprított mandulát is. A krémet rétegezhetjük kakaós piskótával is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mandulapelyhet egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, kivesszük és hűlni hagyjuk.
  2. A mascarpone-t simára keverjük a joghurttal és a kétféle cukorral, majd hozzákeverjük a tejszínt, és a végén a leszűrt meggyet.
  3. A krémet poharakba osztjuk és mandulapehellyel megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 797
elküldve: 1
receptkönyvben: 62
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

meggyes pohárkrém, mascarponekrém meggyel, meggyes krémdesszert

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

491
mascarpone 300 g
joghurt 200 g
cukor 150 g
vaníliás cukor 1 csomag
habtejszín 250 g
meggybefőtt 250 g
mandulapehely 2 ek