Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás-sajtos göngyölt csirkemell

Medvehagymás-sajtos göngyölt csirkemell
Medvehagymás-sajtos göngyölt csirkemell
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és nagyszerű :DD

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet mossuk meg, és szeleteljük fel vékonyra (téglalappá a legjobb). Sóval, borssal fűszerezzük, ízlés szerint.
  2. Minden hússzeletre tegyünk reszelt sajtot, vagy hajszálvékonyra szeljük le a sajtot, és úgy tegyük rá a húsra, majd arra 2 levél medvehagymát, és szorosan tekerjük fel, amit fogpiszkálóval rögzítünk, hogy ne essen szét.
  3. Panírozzuk be a tekercseket, és bő, nem túl forró olajban süssük meg.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 074
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

nikuszbaby

Mióta szakács: 2013.12.15.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

medvehagymával és sajttal töltött göngyölt hús, medvehagymás-sajtos csirketekercs, bundás töltött tekercs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1177
csirkemell filé 1000 g
medvehagyma 1 csokor
trappista sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 3 db
finomliszt 15 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
napraforgó olaj 5 dl