Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás rizsgolyó

Medvehagymás rizsgolyó
Medvehagymás rizsgolyó
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sült hús mellé készítettem köretként. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst megfőzzük, majd megvárjuk, amíg langyosra hűl.
  2. Eközben a medvehagymát apróra vágjuk.
  3. A kihűlt rizshez hozzáadjuk a tojásokat, az apróra vágott medvehagymát, 3 evőkanál kukoricakonzervet, 2 gerezd áttört fokhagymát, ízlés szerint sót és őrölt borsot. Alaposan összekeverjük.
  4. Olajat forrósítunk.
  5. A masszából nedves kézzel kis golyókat formázunk, meghempergetjük zsemlemorzsában, és a forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 132
elküldve: 2
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Dina79

Mióta szakács: 2013.01.26.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rizsgombóc, rántott rizsgolyó, rizsgömb medvehagymával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

477
rizs 30 dkg
tojás 3 db
medvehagyma 0.5 csokor
fokhagyma 2 gerezd
csemegekukorica 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 100 g